Wie wordt de Mediathecaris van het jaar? De stemmen zijn geteld!

Tot 6 juli 2018 konden leerlingen, docenten, collega’s en andere gebruikers van de schoolmediatheken in Nederland voor het eerst hun mediathecaris nomineren voor de titel Mediathecaris van het Jaar 2018. Al vrij snel kwamen de eerste aanmeldingen binnen en vervolgens stroomden ook de stemmen en de lofbetuigingen binnen.

Het was de eerste keer dat deze publiekprijs, in aanvulling op de juryprijs voor de beste mediatheek, werd georganiseerd.

De mediathecarissen met de meeste stemmen zijn:

  • de heer Kees Kok van het Oostvaarders College – Almere
  • mevrouw Felicity Franke van CSB – Amsterdam

Op 20 november a.s. wordt in De Doelen in Rotterdam, tijdens het symposium Dag van het Literatuuronderwijs, door schrijver Alex Boogers bekend gemaakt welke mediathecaris met de felbegeerde bokaal naar huis gaat.

Deel deze pagina:

Nieuws