Nationale Mediatheek Trofee: inschrijving nu geopend!

Hoe kunnen we de leesmotivatie van leerlingen zo goed mogen bevorderen? Een goed uitgeruste mediatheek is een mooie eerste stap voor meer leesbevordering en leesplezier op school. Een prettige leesomgeving mag dan ook best eens in het zonnetje gezet worden! Nomineer de mediatheek van uw school voor de Nationale Mediatheek Trofee en maak kans op een boekenpakket ter waarde van € 1.000,- (ter beschikking gesteld door Libris), € 750,- voor het verbeteren van de leesomgeving (aangeboden door BMO) of een interieuradvies ter waarde van € 500,- (mogelijk gemaakt door InVorm).

Maakt juist de mediathecaris de mediatheek zo’n fijne plek? Nomineer hem of haar dan voor de verkiezing van Mediathecaris van het Jaar! Naast welverdiende erkenning ontvangt de winnaar een bokaal en een literair uitje naar keuze.

Meedoen aan beide wedstrijden kan tot 30 juni 2020. Meer informatie over deelname en het verloop van de wedstrijden vindt u de website. Op de hoogte blijven? Volg de Nationale Mediatheek Trofee op Facebook.

Deel deze pagina:

Nieuws