Wie maakt kans op de Nationale Mediatheek Trofee?

Tijdens de Dag van het Literatuuronderwijs/Pabo Leest! op 24 november a.s. zal de Nationale Mediatheek Trofee worden uitgereikt. De Nationale Mediatheek Trofee is een prijs die leerlingen, docenten en mediathecarissen op scholen in het voortgezet onderwijs prikkelt om na te denken over de leesomgeving bij hun op school. Hoe ziet deze er nu uit, kan het verbeterd worden? Of is de leesomgeving nu al iets om trots op te zijn?

De shortlist is bekend. De mediatheken van het Maaswaal College in Wijchen, het Veluws College Walterbosch in Apeldoorn en het Martinuscollege in Grootebroek maken dit jaar kans op deze felbegeerde trofee.

Wie van de shortlist de trofee ontvangt wordt bepaald door een jury, bestaande uit Joke Boonstra (mediathecaris bij CSG Augustinus en vicevoorzitter van de Beroepsvereniging Mediathecarissen Onderwijs), Rob Bonneur (eigenaar/architect InVorm Architecten) en Astrid Boonstoppel (Passionate Bulkboek, auteur).

Deel deze pagina:

Nieuws