Genomineerden Nationale Mediatheek Trofee 2019 bekend

De drie kanshebbers voor de Nationale Mediatheek Trofee zijn bekend! De mediatheken van het Markland College Oudenbosch, het Johannes Fontanus College en het Alfa College krijgen binnenkort bezoek van een verslaggever die meer informatie over de mediatheek zal verzamelen.

Juryleden Joke Boonstra (Beroepsvereniging Mediathecarissen Onderwijs), Rob Bonneur (InVorm Architecten) en Renee van Randwijk (Bibliotheek Rotterdam) zullen zich in de tweede juryvergadering over deze informatie buigen en bepalen welke school de eerste, tweede of derde prijs wint. De uitreiking van de prijs vindt plaats op 2 oktober tijdens de Internationale Dag van de Schoolbibliotheek.

De eerste prijs bestaat uit een boekenpakket t.w.v. €1.000,- (ter beschikking gesteld door Blz.), de tweede prijs is verbetering van de leesomgeving t.w.v. €750,- (aangeboden door BMO) en de derde prijs is een interieuradvies t.w.v. €500,- (mogelijk gemaakt door InVorm). Vanaf heden kan er tevens gestemd worden op Mediathecaris van het Jaar 2019.

Deel deze pagina:

Nieuws